Santa Babera Sauvignon Blanc 12,5% 3L (Täytetty: 11.2023)

3 L / Santa Babera

Varastossa

Kuvaus
Lähde makumatkalle Santa Babera Sauvignon Blanc -valkoviinillä, joka on raikas ja aromaattinen valkoviini aurinkoisilta viinitarhoilta. Tämä huolella ja ammattitaidolla valmistettu viini vangitsee Sauvignon Blanc -rypäleen klassisen luonteen, tarjoten raikkaan ja elävän makuelämyksen, joka sopii täydellisesti kaikkiin tilaisuuksiin.

Tuotetiedot:
Tyyppi: Valkoviini
Rypäletyyppi: Sauvignon Blanc
Väri: Vaalea, kirkas keltainen vihreän sävyin
Maku: Raikas ja eloisa, hyvä hapokkuus
Alkuperä: Chile
Alue: Central Valley
Alkoholipitoisuus: 12,5% vol.
Jäännössokeri: 4 g/l
Happopitoisuus: 6,5 g/l

Tarjoiluehdotus: Tarjoile 8-10°C lämpötilassa. Santa Babera Sauvignon Blanc sopii erinomaisesti aperitiiviksi sekä merenelävien, kevyiden kalaruokien, salaattien ja kevyiden pastaruokien kanssa. Viinin raikas luonne sitrushedelmien, vihreiden omenoiden ja karviaisten vivahteilla tekee siitä monipuolisen kumppanin kevyille aterioille.

Säilytys: Santa Babera Sauvignon Blanc on valmis nautittavaksi nuorena ja tuoreena, eikä sovellu pitkäaikaiseen varastointiin.

Luonne: Raikas ja eloisa valkoviini, jossa on sitrushedelmien, vihreiden omenoiden ja kevyen mineraalisen lopputuloksen vivahteita. Viinin raikas hapokkuus ja hedelmäiset aromit tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat puhdasta ja virkistävää viinikokemusta.