Adventure Tempranillo Espana 11% 3L (Täytetty: 02.2024)

3 L / Adventure

Varastossa

Kuvaus
Adventure Tempranillo Espana on monipuolinen ja tasapainoinen punaviini, joka edustaa Espanjan viininvalmistuksen parhaita puolia. Valmistettu espanjalaisista Tempranillo-rypäleistä, tämä viini tuo esiin maan kuuluisien viinitarhojen rikkauden ja luonteen. Sen hienostunut makuprofiili, jossa punaiset marjat ja kevyt mausteisuus kohtaavat, tekee tästä viinistä ihanteellisen valinnan vahvojen ruokien ja monipuolisten aterioiden kumppaniksi.

Nettomäärä: 3L
Alkoholiprosentti: 11 %
Maa: Espanja
Rypälelajikkeet: Tempranillo
Suositellaan: Vahvat ruoat, runsaat ateriat
Maku: Puolikuiva, hienovaraisia punaisia marjoja, pehmeä jälkimaku
Tyyppi: Punaviini
Kuivuusaste: Puolikuiva
Sokeripitoisuus: 10,7 g/l
Happopitoisuus: 6,2 g/l
Tarjoilulämpötila: 16-18°C
Sisältää sulfiitteja: Kyllä

Kuvaus:
Lähde makumatkalle "Adventure Tempranillo Espana" -viinin kanssa, joka on täydellinen yhdistelmä espanjalaista viininvalmistusperinnettä ja modernia tyyliä. Tämä Zimmermann-Graeff & Müller GmbH
valmistama viini vangitsee espanjalaisen terroirin parhaat ominaisuudet, tarjoten raikkaan ja houkuttelevan juomakokemuksen. Sen vivahteikas punainen väri ja aromikas maku korostuvat erityisesti, kun se tarjoillaan 16-18 °C lämpötilassa. Adventure Tempranillo Espana on täydellinen seuralainen vahvoille ruokalajeille, kuten mausteisille liharuuille ja täyteläisille pastoille, sekä erinomaisen tasapainonsa ansiosta se sopii hyvin monenlaisiin tilaisuuksiin.
Tarkemmat tiedot

Valmistaja

Zimmermann-Graeff & Müller GmbH