Toms Guld Karamellit 1000g

1 KG / Toms

Varastossa

Kuvaus
Toms Guld Carameller 1000g on klassikko, jossa pehmeä ja herkullinen karamelli yhdistyy ohueen kerrokseen tummaa suklaata. Nämä kultakaramellit sopivat täydellisesti makeaksi välipalaksi arkeen tai herkullisena herkkuna juhlaan. Jokainen karamelli on päällystetty suklaalla, joka sulaa kielellä ja luo täydellisen tasapainon makeuden ja katkeruuden välillä. Säilyy parhaiten 11-18 °C:ssa hyvän maun ja koostumuksen säilyttämiseksi.
Tarkemmat tiedot

Product CN Code

17049075

Ingredient Description

glukoosisiirappi, sokeri, maitotiiviste, kaakaomassa, kasvirasva (palmuöljy), shea-siemenöljy, kaakaovoi, ruokosokerisiirappi, maitorasva, emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit, rapsilesitiini), suola, aromiaine. Suklaassa kaakaota väh. 50 %.

Allergeenit: Sisältää maitoa. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää. Glukoosisiirappi, sokeri, maitotiiviste, kaakaomassa, kasvirasva (palmuöljy), shea-siemenöljy, kaakaovoi, ruokosokerisiirappi, maitorasva, emulgointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit, rapsilesitiini), suola, aromiaine. Suklaassa kaakaota väh. 50 %.

Nutrition Facts

Ravintoarvot 100 grammaa kohti:
Energia:
1 720 kJ/410 kcal
Rasva:
14 g
josta tyydyttynyttä:
8,5 g
Hiilihydraatit:
67 g
joista sokereita:
42 g
Proteiini:
3 g
Suola:
0,44 g

Valmistaja

Toms Confectionery Group A/S Toms Alle 1DK-2750 Ballerup