Haribo Sydämet 1200g

1.2 KG / Haribo

Varastossa

Kuvaus
Haribo Sydämet 1200g

Levitä rakkautta Haribo Heartsilla tässä suuressa 1200 g pussissa. Pehmeät ja hedelmäiset viinikumimaiset sydämet sopivat jaettavaksi juhlatilaisuuksissa, makeaksi välipalaksi tai hemmotella itseäsi. Sydämen muotonsa ja herkullisen makunsa ansiosta ne ovat hitti niin lasten kuin aikuistenkin keskuudessa. Haribo Hearts on täydellinen yhdistelmä hauskaa muotoa ja herkullista makua.
Tarkemmat tiedot

Product CN Code

17049099

Ingredient Description

Ainesosat: glukoosisiirappi, sokeri, dekstroosi, gelatiini, hapatusaine: sitruunahappo, hedelmämehu hedelmämehutiivisteestä: appelsiini, mansikka, vadelma, sitruuna, persikka, omena, kirsikka, aprikoosi, päärynä, ananas, banaani, mustaherukka, hedelmä- ja vihannestiivisteet: saflori, porkkana, retiisi, bataatti, mustaherukka, hibiskus, omena, spirulina, sitruuna, seljanmarja, appelsiini, mustikka, kirsikka, kiivi, aronia, mango, rypäle, passiohedelmä, aromiaine, pintakäsittelyaine: valkoinen ja keltainen mehiläisvaha, karnaubavaha, karamellisiirappi, väriaine: antosyaani, seljanmarjatiiviste, inverttisokerisiirappi. Saattaa sisältää pieniä määriä maitoa ja vehnää.

Nutrition Facts

Energia: 346 kcal Energia: 1 469 kJ Rasva: 0,5 g josta tyydyttynyttä: 0,1 g Hiilihydraatit: 78 g joista sokereita: 55 g Proteiini: 6,9 g Suola: 0,06 g

Valmistaja

Haribo Lakrids A/S 4640 Faxe